Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na krém vyšlehám ve vyšší nádobě do hladka a husta.Do kastrůlku pokrájíme jahody na drobno, přidáme cukr, limetkovou šťávu a kůru, přilijeme trochu vody a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ingredience na krém vyšlehám ve vyšší nádobě do hladka a husta.Do kastrůlku pokrájíme jahody na drobno, přidáme cukr, limetkovou šťávu a kůru, přilijeme trochu vody a…
Na korpus promícháme všechny uvedené suroviny, uhněteme do koule a pomocí dlaně a prstů vmačkáme do dortové formy a uděláme zvýšený okraj (asi 1,5 cm). Dáme do lednice. …
Na jeden plát si vyšleháme 4 žloutky s cukrem, přidáme 4 lžíce horké vody, hladkou mouku a sníh ze 4 bílků. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Takto si uděláme tři…
Kokosový cukr a žloutky ušleháme a pak přidáváme za stálého šlehání ostatní suroviny.Vmícháme nasekanou čokoládu a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.Do košíčků na…
Pudink uvaříme podle návodu jako klasický pudink. Rozlijeme do pohárů a ozdobíme kuličkami a oříšky.Chia verze: Banán umixujeme s mlékem. Přidáme chia semínka a…
Suroviny na těsto dáme všechny do mísy a ušleháme ručním šlehačem. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme na 180 °C podle…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 14:51
Soutěž MasterChef Česko 2022 před branami finále opustil Ondra. Rodina už mi chyběla, říká v našem rozhovoru
Máte rádi drobenku? Na německém koláči Streuselkuchen si ji užijete do sytosti
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu