Jelení steak
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 2,02 g |
– nenasycené | 0,99 g |
–– mononenasycené | 0,91 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…
Roštěnky mírně naklepeme, po stranách nařízneme. Osolíme, opepříme, na každý kus masa položíme 2 listy šalvěje a překryjeme plátkem šunky. Upevníme párátky ( viz.…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Geniální houslista Paganini v dětství trpěl hlady. Jako dospělý si jídlo užíval do sytosti a miloval ravioli plněné spoustou masa
Naložte si houby do octa. Získáte dokonalou pochutinu, která se hodí k steaku i do polévky
Osvědčené rady, jak na nejlepší řízky: Záleží na stáří strouhanky i druhu tuku na smažení