Borůvkovo-malinové lívanečky
Recept ještě nebyl hodnocenV míse smícháme obě mouky, škrob, cukr a prášek do pečiva. Přidáme kúru z citronu nebo limetky, olej a mléko. Vyšleháme do hladka, aby v těstě nebyla žádná hrudka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V míse smícháme obě mouky, škrob, cukr a prášek do pečiva. Přidáme kúru z citronu nebo limetky, olej a mléko. Vyšleháme do hladka, aby v těstě nebyla žádná hrudka.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečení na neděli: Křehké věnečky se žloutkovým krémem podle paní Třešňákové
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Byliny v kuchyni: Fenykl posiluje imunitu, zlepšuje náladu a pomáhá snížit cholesterol