Kuřecí sladkokyselá směs
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa si nakrájíme na menší kostičky, v míse zalijeme olejem, zasypeme kari, pepřem a trochou soli. Necháme odležet. Mezitím si dáme vařit rýži, klasicky. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 606 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 1,10 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí prsa si nakrájíme na menší kostičky, v míse zalijeme olejem, zasypeme kari, pepřem a trochou soli. Necháme odležet. Mezitím si dáme vařit rýži, klasicky. …
Suroviny na marinádu smícháme dohromady a lehce pomačkáme, aby se chutě propojily mezi sebou a pustily trošku šťávy. Do vzniklé marinády přidáme oloupané krevety,…
Rýži uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Papriku pokrájíme na kostičky, brokolici rozebereme na růžičky, silné stonky oloupeme a pokrájíme. Cibulky oloupeme a…
Namiesane obilniny uvarim do makka. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak,…
Předmočím si římský hrnec aspoň na hodinu do vody. Jednu cibuli posekám na drobno, druhou na proužky. Do římského hrnce nasypu rýži, smíchám s posekanou cibulí,…
Rýži si nejprve připravíme na páře. Mezitím orestujeme nasekanou cibulku na trošce řepkového oleje, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, sůl a pepř. Přimícháme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Ochutnejte Tunisko! Dejte si čerstvé datle, smažené taštičky brik nebo speciální mrkvový salát
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky
Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé