Arašídové hrudky s kustovnicí čínskou
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 180°C, nachystáme si 2 plechy vyložené pečícím papírem. V míse vyšleháme arašídové máslo a heru s cukrem a sirupem, zašleháme vejce, pak vmícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Troubu předehřejeme na 180°C, nachystáme si 2 plechy vyložené pečícím papírem. V míse vyšleháme arašídové máslo a heru s cukrem a sirupem, zašleháme vejce, pak vmícháme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Byliny v kuchyni: Všeléčivý řepík pomůže na potenci, s trávením i se záněty
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý