Kuřecí hořčicové řízečky
Recept ještě nebyl hodnocenJogurt se při přípravě masa postará o křehkost a zachování šťavnatosti. Můžete se o tom přesvědčit sami, pokud si si podle našeho receptu usmažíte kuřecí řízečky s chutí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jogurt se při přípravě masa postará o křehkost a zachování šťavnatosti. Můžete se o tom přesvědčit sami, pokud si si podle našeho receptu usmažíte kuřecí řízečky s chutí…
Zbylo vám vepřové maso a rádi byste ho zužitkovali? Připravte si masovou haši jako od babičky, ze zbytků se rázem stane velmi chutný pokrm. Masa musí ve směsi být více…
Zapomeňte na obyčejnou sekanou a zkuste mnohem zajímavější variantu. Sekaná plněná vejci, párkem a okurkou bude na řezu vypadat skvěle. Určitě zaujme jak svou chutí, tak…
Šunkofleky s uzeným masem jsou jídlo, které umí hospodyně naprosto dokonale. Osvědčený recept nikdy nezklame a navíc je velmi jednoduchý. Bonusem jsou doma připravené…
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…
Když máme chuť na štrúdl, ale nechceme ztrácet čas s taženým nebo listovým těstem, použijeme jednoduchý recept na jablečný závin z jogurtového těsta. Velkou předností…
Skvělý a snadný oběd z rýže a meruněk. Použít můžeme však jakékoli oblíbené kompotované ovoce. Vše jen smícháme, poklademe sněhovou čepicí z bílků a pečeme. Vyzkoušejte,…
Tento známý pokrm můžeme připravit i ve vegetariánské verzi. Základem je namočená a rozmixovaná červená čočka, směs orestované zeleniny a výrazné koření. Vše smícháme a…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Nejjednodušší recept na běžnou bábovku. Je jen na nás, zda jí vylepšíme tím, že do těsta přidáme navíc ještě sekané ořechy nebo rozinky. Jindy stačí jen bábovkovou formu…
Ale ať už chcete oslnit kohokoli, s dobrým řízkem se vám to povede vždycky, protože vegetariáni jsou stále ještě v menšině. Vyzkoušejte obrácené řízky z kuřecího masa.…
Máte rádi hrnkové recepty? Tohle je jeden z nich - bábovka vonící kokosem, známou a oblíbenou tyčinkou Margot. Příprava je snadná, měli by ji zvládnout i začátečníci.…
Karbanátky jsou klasikou, se kterou se setkáte v různých obdobách po celém světě. Máme pro vás recept na poctivé české karboše, které zvládnete levou zadní. Pokud je…
Z masa a zbytku surovin řádně prohněteme směs, kterou dochutíme a necháme půl hodiny odležet. Mezitím nakrájíme mrkev, celer a cibuli na kousky.Z masa utvoříme kuličky a…
Pokud hledáte inspiraci, čím pohostit návštěvu nebo vás prostě jen honí "mlsná", recept na slaný závin z listového těsta vás rozhodně nezklame. Je snadný, rychle…
Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých…
Jablkový závin jako od babičky upečený z kynutého těsta je štědře naplněný nahrubo strouhanými jablky. Máme-li rádi, můžeme k jablkům přidat i rozinky a hrubě sekané…
Klasikou českých Vánoc a nedělních obědů je křupavý kuřecí řízek v trojobalu. Pokud s vařením teprve začínáte a nejste si s postupem přípravy jistí, vyzkoušejte tento…
Chléb bez mouky, připravovaný z ovesných vloček, je zdravý, sytý a jednoduchý na přípravu. Krásně voní česnekem a díky tvarohu je krásně vláčný. Namažte ho pomazánkou…
Když se řekne sekaná, vybaví se většině z nás teplo domova a babičky kuchyně. Může se zdát, že je to docela obyčejné jídlo, ale není tomu tak. Za málo peněz, hodně…
Zkuste klasický trojobal na obalování řízků, ať už kuřecích nebo vepřových, použít obráceně. Vaše řízky budou rázem naruby a získají nový rozměr. Po usmažení je proložte…
Všechny suroviny spolu dobře promísíme a na 12 hodin uložíme do lednice.Uděláme šišku, kterou upečeme v troubě nebo remosce.
Brokolice je úžasná zelenina, z které lze připravit mnoho dobrot s vysokými zdravotními benefity. Karbanátky z brokolice pečené v troubě podávané spolu s vhodně zvolenou…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky marinované v bílém…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Retro sýrová roláda: Stačí pár ingrediencí a známe fígl, jak ji snadno zabalit. Před podáváním jí prospěje pár hodin v ledničce
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
Co jsme jedli a pili u sledování Nemocnice na kraji města? K turecké kávě se podávaly jednohubky a frčely poháry s pudinkem