jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Kuřecí řízek

Kuřecí řízek
nahoru
Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pro začátečníky

Suroviny:

500 g kuřecího masa ( prsní nebo stehenní )
sůl
pepř
hl.mouka
strouhanka *
2 vajíčka
1 dl mléka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na plátky. Poté z obou stran osolíme a opepříme.
Do tří hlubokých talířů si připravíme:
1) hladkou mouku
2) dvě nevařená vajíčka bez skořápky + mléko + špetka soli + trocha pepře - to vše pořádně promícháme
3) strouhanka
Maso obalíme v prvním talíři, pak v druhém a nakonec ve třetím.
Vždy vyrochníme a zaprášíme ze všech stran. Pro lepší konzistenci obalu je dobré postupovat tak, že obalíme v prvním, pak druhém, pak zase prvním, zase druhém a nakonec třetím talíři.
Smažíme na pánvi v dostatečném množství oleje.

Poznámka

* strouhanku si připravíme jednoduše i doma. Staré tvrdé rohlíky ( nikoliv však plesnivé ) vložíme do mixéru a rozmixujeme na prášek. Lze to provádět ručně a to na ručním struhadle.

Autor Autor: (Blažena Blažková)
Datum vložení Datum vložení:
6 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kuřecí řízek"

autor: lenka0
vloženo: 28.06.2013 17:24:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také řízky někdy smažím v troubě.Hlavně pokud dělám pro větší počet strávníků. Na plech dám vrsrvu tuku nebo oleje,do rozpáleného vložím řízky a jednou obrátím,aby byly osmažené z obou stran. A musím říct,že jsou chutnější,a štavnatější než klasicky.

vloženo: 28.06.2013 17:03:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Monca P.: řízky se smaží na pánvi na sporáku, nepečou v troubě. Jste zřejmě podlehla dojmu z reklamy na "Řízky z trouby". smajlik

autor: Monca P. (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2013 16:25:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NO,TAK DNESKA JSEM SMAŽILA ŘÍZKY,KATASTROFA,JSEM ÚPLNĚ NESCHOPNÁ.SICE NEBYLI SYROVÉ,ALE BYLI DOST ČERNÉ,NEVÍM PROČ,SMAŽILA JSEM V TROUBĚ NA PEKÁČI,NA MÍRNÉM,NÉ MOC PRUDCE A STEJNĚ JSOU ČERNÉ.CHUTOVĚ CELKEM JO,VZHLEDOVĚ HNUS.JÍDLO MUSÍ I VYPADAT.HRŮZA,MOC MNĚ TO MRZÍ,FAKT JSEM SE STYDĚLA.smajlik

autor: Anonimousus (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.10.2012 14:05:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jojo řízky, smajlik po tom se mužu utlouct :DD

autor: rihana
vloženo: 18.02.2012 11:19:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji, určitě to vyzkouším, ale už teď vidím, že je to super.

autor: BILKOVAI
vloženo: 16.02.2012 19:16:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rihano, toto je vynikající recept. Manželovi dokonce chutnají takto připravené víc. Jsou šťavnaté a mají výraznější chuť masasmajliksmajlikhttp://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogurtu-pecene-v-troubehttp://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogur...

autor: rihana
vloženo: 16.02.2012 19:08:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohl by někdo poradit jak nejlépe řízek upéct Jestli v troubě, na pávnvičce nebo potřít olejem a péct v titanovém kastrolu. Prostě aby nebyl moc nacucaný olejem. Potřebuji nějakou fintu.

autor: petrzelka
vloženo: 16.02.2012 16:32:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem dělala řízečky,ale jen s chlebemsmajlik

autor: scottpa
vloženo: 24.01.2012 17:39:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept na klasický řízek, to je hřeb večera smajlik

autor: Eliza
vloženo: 02.11.2011 23:03:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI: Hlavně jsem si dávala pozor na bod 2, na tu poznámku "bez skořápky"...smajliksmajliksmajlik
Néésmajlik, moc děkuji za pochvalu fotek a uznávám, že není řízek jako řízek.smajlik Chce to péči, pečlivost a zkušenost.
Sice jsem tentokrát nesmažila, ale pekla v troubě (proto ten jednolitě barevný povrch), ale při smažení řízků je třeba hlídat a rozpoznat i velikost bublin, které olej tvoří v jejich okolí...

autor: BILKOVAI
vloženo: 02.11.2011 22:14:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fotky, jak ze žurnálu. Není sranda udělat dobrý šťavnatý řízek....

autor: Eliza
vloženo: 02.11.2011 22:08:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Když už jsem to vařila, přidala jsem i fotky - ať je to tu veselejší, ne?smajlik

autor: věra (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2011 18:26:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept je taky už asi stokrát pochybuji, že v téhle republice ještě někdo neumí udělat řízek.

vloženo: 02.11.2011 14:32:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak aspoň je tady foto, hned to vypadá lépesmajlik

autor: Janika155
vloženo: 26.09.2011 21:05:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

vloženo: 21.09.2011 23:35:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: sofie1973
vloženo: 21.09.2011 20:33:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PANE BOŽE, POMOCsmajliksmajliksmajlik

autor: Jindra (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.09.2011 19:25:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co to znamená ?????????

autor: cathleen
vloženo: 21.09.2011 19:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo, dela si srandu. smajlik

autor: daniela.ku
vloženo: 21.09.2011 18:53:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksi děláte srandusmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 21.09.2011 18:23:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:no však já jenom za to uklepnutí, nebojsmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 21.09.2011 18:15:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky:tysmajlik ty se omlouvášsmajliksmajlik myslím,že zrovna ty se nemáš za co omlouvatsmajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 21.09.2011 18:10:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Jak je možné, že mám komentář dvakrátsmajlik smajlik Omlouvám sesmajlik

autor: senky
vloženo: 21.09.2011 18:07:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fakt se člověk učí celý životsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 21.09.2011 17:50:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nerozumím, čím udělám to vyrochnění? smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

řísky v troubě kuřecí plátek recept rizky kureci kureci rzek kuřecí říze reklama kuřecí řízek kureci rizky recept kureci rizky recepty recept na kuřecí řízky recept kuřecí řízek jak smazit kureci rizky recept na kuřecí řízek nejlepsi kureci rizky kuřecá řízek jak nejlépe upéct řízky štavnatější kuřecí řízek recepty na řisky jak péci řízek risky vtroube řízek recept recepty kuřecí řízek kuřecí rizek recepty kuřeci rizecky risky recept řízek řízek kureci jak udělat kuřecí řízek kuřecí řízky kuřecí řízek kuřesí řízky řízky recept recepty z rize kuřecí řízek recept recepty na kuřecí řízky recept kuřecí rizky kuřeci prsní risky kuřecí prsní řízky recepty v troubě rize recepty recepti risky kureci risky kuřecí prsní řízky recept řísky v jogurtu




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty