Šunkofleky se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchý recept na chutnou a vydatnou večeři z jednoho pekáčku, po které se můžou utlouct nejen děti, ale i dospělí. Řeč je o zapečených šunkoflecích s několika druhy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jednoduchý recept na chutnou a vydatnou večeři z jednoho pekáčku, po které se můžou utlouct nejen děti, ale i dospělí. Řeč je o zapečených šunkoflecích s několika druhy…
2 velké cibule nakrájíme nadrobno, uzené maso na větší kostičky. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle a menší část odebereme stranou na závěrečné dokončení. Vejce…
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě, scedíme a nasypeme do cibulovo-uzené směsi, kterou si připravíme během vaření těstovin.Směs: jemně pokrájenou cibuli…
U tohoto korpusu je velice důležité šlehání, jelikož je bez kypřícího prášku, sníh musí být opravdu pevný. Postup dodržujte, jinak se korpus nepovede. Vejce rozdělíme…
Na sádle spěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme vepřový bok, který jsme osolili,okmínovali a opepřili. Dáme do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme asi 50 min až 1 hod…
Nudle nebo flíčky uvaříme se lžící oleje ve slané vodě podle návodu a přecedíme. Cibuli pokrájíme a orestujeme na sádle z domácího zavařeného masa, přidáme kousky…
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim…
Na másle osmažíme dozlatova cibulku a přidáme uzené maso nakrájené na kostičky. Potom přidáme houby a lehce dusíme. Osolíme, opepříme a vytvoříme směs.V hrnci dle návodu…
Dle návodu uvaříme těstoviny, ale opravdu al dente - tedy na skus a spíše tvrdší, můžeme přidat koření na těstoviny. Na tuku orestujeme červenou cibuli, přidáme houby,…
Stehna dáme do vařící se vody, jakmile začnou znovu bublat, snížíme teplotu. Zatím, co se vaří, připravíme zálivku. Ingredience rozšleháme. Troubu zapneme na 210 °C.Do…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Retro okénko: Uvařte si legendární kuře s broskví a trochu si je vylepšete, možností je spousta
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku
V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?