Tvarohová bublanina s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenBublanina je rychlý a snadný moučník, který stihnete připravit za pár minut. Připravit ji můžeme z kompotovaného i čerstvého ovoce, záleží jen na vás, které ovoce zrovna…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 261 kJ / 62 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bublanina je rychlý a snadný moučník, který stihnete připravit za pár minut. Připravit ji můžeme z kompotovaného i čerstvého ovoce, záleží jen na vás, které ovoce zrovna…
Každý z nás má určitě oblíbený sladký dezert, na který nedá dopustit. U nás to je bublanina plná skvělého ovoce. Tentokrát jsme zvolili jemné piškotové těsto, které se…
Přestože třešně i jahody už jsou pryč, sezóna meruněk je v plném proudu. Jelikož netrvá dlouho, je třeba ji patřičně využít. Upečte si koláč se sladkými oranžovými plody…
Třešně se už začínají červenat na stromech, proto přinášíme inspiraci na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný šťavnatý letní moučník musí milovat každý. A nezapomeňme na…
Nadýchaná a vanilkovým cukrem provoněná bublanina plná ovoce je neodmyslitelnou součástí pohodového posezení u kávy. Je vynikající s jakýmkoliv ovocem, použijeme to,…
Těsto: Formu na pečení vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu zapneme na 180°C. Banány nastrouháme na hrubém struhadle. Mouku smícháme s práškem do pečiva a…
K létu neodmyslitelně patří nadýchaná a vanilkovou provoněná bublanina. Na povrch můžete použít zralé třešně anebo jahody. Tento moučník bude zaručeně příjemnou sladkou…
Korpus: smícháme rozemleté sušenky s rozpuštěným máslem, cukrem a solí.Dortovou formu vel. 24 cm vymažeme máslem a sušenkovou směs vtlačíme na dno a do stran.Dáme ji do…
Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny.…
Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po…
Máte chuť na ovocnou bublaninu? Upečte tuto bublaninu, která se krásně leskne, je lehká a díky pudinku přidanému do těsta není suchá. Bublaninu připravte s třešněmi,…
Pečete rádi dorty a došla vám inspirace? Vyzkoušejte tento schwarzwaldský dort, který v sobě nese propojení lahodné chuti čokolády v nadýchaném piškotovém těstě se…
Pečete rádi dorty a došla vám inspirace? Vyzkoušejte tento schwarzwaldský dort, který v sobě nese propojení lahodné chuti čokolády v nadýchaném piškotovém těstě se…
Smícháme všechny sypké suroviny, přidáme mléko, vejce a všechny zbývající suroviny. Vše společně důkladně promícháme.Připravíme plech s vyšším okrajem (30x40) a pečícím…
Recepty na francouzské moučníky přinášejí do naší kuchyně vždy něco nového a chuťově zajímavého. Zkuste tuto netradiční bublaninu, která je na přípravu velmi jednoduchá…
Vejce s cukrem utřeme a pak postupně přidáváme mouku, prášek do pečiva, mléko a olej. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Na to dáme ovoce dle chuti a navrch…
Jednoduchý recept na úžasnou bublaninu vonící ovocem. Jedná se o velmi snadný pracovní postup, který zvládne i naprostý začátečník. Odměnou vám bude pochoutka, která vám…
Koláč je velmi jednoduchý a chutný, od bublanin se liší tím, že se těsto nešlehá do pěny. Drobenka se na povrchu úplně rozpustí a vytvoří výbornou křupavou krustu. Koláč…
Ovoce v kombinaci s tvarohem v opravdu jemném a šťavnatém těstě dělá z tohoto moučníku opravdovou lahůdku. Výběr ovoce záleží jen na vás. Závěrečné pokapání másla s…
Vejce ušleháme s cukrem a postupně přidáme olej, mléko, zakysanou smetanu a nakonec pudinkový prášek a mouku s kypřícím práškem. Vymícháme hladké těsto. Pokud se nám zdá…
Do muffinového plechu - formy, vložíme papírové košíčky určené k pečení. Jinak se musí prohlubně vymazat tukem a vysypat hrubou moukou.Pokud chceme, můžeme odpeckovat…
Jednoduchý na nenáročný recept, který zvládne i naprostý začátečník. Bublanina je díky šlehačce jemná a nadýchaná a není příliš sladká. Pokud tedy zvolíte kyselejší…
Korpus: Z bílků a špetky soli si ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme s cukrenem do světlé pěny a přidáme do ní vodu.Pak přimícháme část mouky a nakonec už zlehka,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Staročeská tvarohová pomazánka rozhuda voní česnekem a bylinkami a na jaře nám dodá sílu
Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti