Ovocné želé
Recept ještě nebyl hodnocenŽelatinu necháme asi 10 minut nabobtnat ve studené vodě. Ovoce omyjeme a očistíme, mražené ovoce necháme v hrnci na mírném ohni lehce rozmrazit. Pak je rozmixujeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 306 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Želatinu necháme asi 10 minut nabobtnat ve studené vodě. Ovoce omyjeme a očistíme, mražené ovoce necháme v hrnci na mírném ohni lehce rozmrazit. Pak je rozmixujeme a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Retro okénko: Legendární žvýkačka Sevak stávala 1,50 Kčs a díky speciálnímu složení skutečně chránila před nachlazením
Šterc - rychlý staročeský pokrm vonící jíškou vás vyjde na pouhých 12 Kč. S opraženou cibulkou chutná přímo báječně
Pečeme s Ivou: Sladký trhací moučník s názvem „sloní uši“ voní do daleka. Loupete plátek za plátkem a nemůžete přestat!