Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Špízy z vepřového masa Videorecept

Špízy z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Špízy jsou jedna z nejoblíbenějších grilovaných dobrot. Možnost spotřebovat různorodé suroviny, kombinovat a zkoušet nezvyklé varianty je velmi lákavá. Špízy z vepřového…

alus.s

55 min

Kachní stehna na zelí

Kachní stehna na zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuli a rajče nakrájíme, brambor nastrouháme, smícháme se zelím a dáme na dno suchého pekáče.Posypeme cukrem a poklademe osolenými a okořeněnými stehny.Pečeme 60 minut…

sidera

90 min

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravíme nejprve marinádu. Rozpustíme máslo, do něj přisypeme koření, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a bylinky . Dobře ji promícháme a pomažeme s ní ryby.…

Křupavá kachní prsa

Křupavá kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kachní prso je nejhodnotnější kousek z celé kachny. Patří mezi minutková masa, kterým sluší krátká úprava, díky které si zachovají křehkost a šťavnatost. Dopřejte si…

Dooga

25 min

Kuře vařené v zelenině

Kuře vařené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Porce kuřete omyjeme. Vodu dáme vařit s kořením a bylinkami. Do vroucí vody dáme maso a vaříme cca 20 minut. Vody nedáme moc, jen aby maso i zelenina byly pokryté…

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

30 min

Italská čočková polévka Videorecept

Italská čočková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čočku uvaříme doměkka zvlášť ve vodě s bobkovým listem a tymiánem.Mezitím v hrnci orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu s cibulí, ke konci restování přidáme 2…

1974andrea

60 min

Rump steak v bylinkách Videorecept

Rump steak v bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…

KFC kuře

KFC kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pripravíme si koreninovú zmes.Všetko dáme do mixéra a vymixujeme na jemný prášok. Kurča naporcujeme a nasolíme.Necháme 1-2 hodiny v chlade.Vajcia rozmiešame s mliekom…

Katarinka

90 min

Nakládaný romadur

Nakládaný romadur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Romadury nakrájíme na silnější plátky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno.Do misky dáme asi 2 polévkové lžíce mleté papriky a 1 kávovou lžičku drceného kmínu, promícháme…

Rajská polévka "speciál"

Rajská polévka "speciál"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na malém množství oleje osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a dáme rajčata, syrová nakrájíme (plechovku jen vylijeme).Přidáme koření skořici, tymián, pepř, hřebíček,…

Bibinka

45 min

Srnčí na smetaně

Srnčí na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srnčí vložíme do pekáče, osolíme, zasypeme pokrájenou zeleninou a kolečky z půlky citrónu. Přidáme koření a proložíme slaninou. To celé zalijeme vínem a dáme do lednice…

jirkacz

180 min

Guláš uherského grófa

Guláš uherského grófa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…

Eliza

65 min

Kuře alá bažant

Kuře alá bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře omyju, naporcuji, málo osolím a potřu směsí na kuře. Pekáč vystelu cibulí a česnekem, posypu kořením, jako na divočinu, viz rozpis, a trochou oleje a osmahnu. Pak…

santa

55 min

1 5 6 7 8 9 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více