Mokrý hafan
Recept ještě nebyl hodnocenVezmu dortovou formu. Vyskládám ji piškotama, které jsem namočila v kompotové štávě. Skládáme tři vrstvy na sebe. Až mám hotovo naskládám navrch piškot, kompotové jahody…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vezmu dortovou formu. Vyskládám ji piškotama, které jsem namočila v kompotové štávě. Skládáme tři vrstvy na sebe. Až mám hotovo naskládám navrch piškot, kompotové jahody…
Barevná velikonoční hnízda z kakaového těsta, ozdobená cukrovými vajíčky, sklidí úspěch hlavně u dětských koledníků. Ač se to nemusí na první pohled zdát, jejich…
Netradiční rychlé vánoční cukroví. Kdo zná anýz, jistě mi dá za pravdu, že v cukroví dělá divy. Dodá příjemnou vůni a chuť. Tento recept zvládne i začátečník.
Mouku, cukr, 2 vejce, máslo a anýz dáme do robotu s noži nebo mixeru a během minuty vypracujeme krásné vláčné těsto. Z těsta odebíráme kousky, ze kterých vyválíme hádky…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Dokonalý mražený dezert? Krémové italské semifreddo připravíte snadno i doma!
Jedlík testuje nejbizarnější kuchyně: Italský Casu marzu je sýr jen pro odvážné
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!