Zelí s cuketou - třetinové
Recept ještě nebyl hodnocenOba druhy zelí překrájíme a dáme do kastrolu. Část nálevů přilejeme k zelí - zbytek si uchováme pro případné dochucování. Cuketu nastrouháme a přidáme do kastrolu se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 190 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oba druhy zelí překrájíme a dáme do kastrolu. Část nálevů přilejeme k zelí - zbytek si uchováme pro případné dochucování. Cuketu nastrouháme a přidáme do kastrolu se…
Sýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
Českem s chutí: Ochutnejte slezské nebe a dejte si oblíbené jídlo českého krále
Holka u plotny radí: Jak na dortová lízátka, aby byla dokonalá? Tenhle krok nevynechávejte!