Karamel je laskomina, která chutná i samotná a těžko se jí odolává
Karamel je, ačkoli to možná netušíte, potravinářské barvivo, které najdeme v pečivu nebo v omáčkách. Co asi tušíte spíš, je, že je karamel součástí cukrovinek, především cucavých bonbónů. Jeho použití je však mnohem širší.
Slaný karamel
Slaný karamel je hitem několika posledních let a jeho milovníci ho jsou schopní použít naprosto do všeho. Hodí se do krémů, jako poleva na dort nebo zmrzlinu, ale skvělý je i samotný. Jeho výroba chce trpělivost, ale stojí za to.
Den karamelu
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 8 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami