Jak nakrájet maso na guláš pro vynikající výsledek? Mrkněte na náš videonávod
Taky zbožňujete guláš, ale nevíte si rady, jak přesně zpracovat maso, aby byl výsledek chutný a maso se rozplývalo na jazyku? Ačkoliv vás to možná nenapadlo, na výslednou chuť má vliv nejen správná volba masa, ale také správné očištění a krájení hovězího, případně vepřového masa.
Krájení masa na guláš je důležitý krok při přípravě tohoto tradičního středoevropského pokrmu. Správně nakrájené maso totiž přispívá k jeho konečné chuti a konzistenci. Důležitá je nejen volba správného masa, ale také pečlivost a preciznost, abyste dosáhli toho nejlepšího výsledku.
Guláš
Guláš již dávno není jen klasika, kterou si dáte v restauraci ,,se šesti“. Recept nemusí být pouze z hovězího masa připraven klasickým způsobem. Výborný je i z drůbežího, vepřového, jehněčího masa… Podívejte se na všechny guláš.
Jak nakrájet maso na guláš?
Jak tedy nakrájet maso na guláš?
- Připravíme si nejlépe hovězí kližku, ale můžeme použít i jinou část masa.
- Maso očistíme, tedy zbavíme loje a odblaníme.
- Maso nakrájíme na širší plátky a následně na kostky velké asi 3 cm.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Někdo má raději guláš z vepřového masa
Hovězí guláš je sice klasikou, ale pokud tomuto masu příliš neholdujete, nebo nemáte tolik času na přípravu, můžete vyzkoušet také guláš z vepřového masa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hovězí kližka: Vysvětlíme vám, o jaký typ masa se jedná a na jaký recept se nejlépe hodí
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Komentáře