Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
9 foto Hodnocení 34× Jak silný má být plátek masa na řízek? Tloušťka rozhoduje o šťavnatosti řízku
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
7 foto Hodnocení 13× Jak správně krájet maso přes vlákno? Vysvětlíme, proč je toto krájení vhodné
11 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma kuřecí maso: Víme, jak maso správně krájet i tepelně upravit
5 foto Hodnocení 24× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
6 foto Hodnocení 10× Co je filírování? Poradíme i méně zkušených kuchtíkům, jak ovládnout tuto techniku
Video Hodnocení 55× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka"
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné