Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Drobenka se podle základního předpisu skládá z mouky, cukru a másla. Používá se se na doplnění mnoha koláčů a koláčků, výborně dosladí a vylepší lité buchty a bublaniny s ovocem, ať už z kynutého těsta nebo z rychlého těsta s práškem do pečiva.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak snadno uchovat drobenku
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak neřezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma bublanina. Jak upéct tu nejlepší bublaninu s ovocem
Komentáře