Zkuste rychlé a snadné Cordon Bleu z toastového chleba. S videonávodem to jde samo
Řízek je způsob úpravy masa, který najdeme snad ve všech jídelních lístcích. Je to naprosto pochopitelné, řízky má totiž rád skutečně každý. V různých státech najdeme různé druhy řízků, přičemž ve Francii je to řízek z telecího masa zvaný Cordon Bleu.
Na speciální variantu francouzského Cordon Bleu z toustového chleba budeme potřebovat jen několik surovin. Ty typické, které Cordon Bleu dělají Cordon Bleu, zůstávají – šunka a sýr ementálského typu.
Jak na přípravu Cordon Bleu z toastového chleba
Je to snadné a rychlé, než uvaříte přílohu, je řízek hotový.
- Rozválíme plátky toustového chleba a z každého vykrojíme kolečko.
- Na každé kolečko poklademe sýr, šunku a znovu sýr a přikryjeme druhým kolečkem z toastového chleba.
- Připravený základ obalíme v rozkvedlaném vejci a ve strouhance z kukuřičných lupínků.
- Obalený řízek upečeme v horkovzdušné fritéze.
Hotový Cordon Bleu neskutečně krásně křupe.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Můžete v ní smažit, vařit i péct buchty
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře