Švédské maso
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2010 22:10
23. 2. 2009 19:07
22. 2. 2009 23:14
22. 2. 2009 21:09
22. 2. 2009 20:59
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.
22. 2. 2009 20:27
22. 2. 2009 20:14
22. 2. 2009 19:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 7 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 9 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 9 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 10 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 10 hodinami
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 11 hodinami
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 13 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Tématické fráze: švédské hovězí švédský hovězí plátek hovězí maso po švedsku hovězí po švédsku svedske recepty hovezi maso minutky švédská kuchařka švédské vepřové maso hovězí švédská hovězí plátek po švédsku naložená zvěřina hovězí na brusinkách maso naložené ve víně maso dvou barev vino brusinky švédské těstoviny švédské plátky hovezi platky na vine s brusinkami minutky z hoveziho masa postupy hovězí maso s brusinkami hovězí na víně a brusinkách
Suroviny: maso hovězí, víno červené, koření na zvěřinu, pomeranče, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
8 názorů