uvařila 21. 2. 2009 18:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2009 18:20
panenka vepřová, česnek, rozmarýn čerstvý, olej olivový, sůl, pepř černý, máslo, mouka hladká, vývar, hořčice dijonská
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Želatinový meloun oživí každou jarní párty!
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí