uvařila 15. 2. 2009 16:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2009 16:29
voda, olej, sůl, česnek, smetana zakysaná, mouka hladká, mouka celozrnná, šalvěj sušená, rozmarýn sušený, sušená bazalka, droždí
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Od 17. ledna začíná platit povinné testování zaměstnanců. A nejen jich