uvařil 22. 7. 2015 12:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 7. 2015 12:27
stehno kuřecí, cibule, rajče, celer, koření grilovací, víno bílé, kečup sladký, paprika čerstvá červená, bujón, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, cukr, mouka hladká, olej, houby sušené
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce