uvařila 17. 4. 2010 14:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2010 14:49
vejce, želatina na vaječnou tlačenku, zelenina, sůl, vývar masový, masox
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Dokud peču, žiju, říká Iva Trhoňová, která je upoutána na vozík, přesto vydává kuchařky, fotí a vymýšlí nové recepty
Výtečné hospodské pepřenky: Recept na pikantní rybí chuťovku se zeleninou a pepřem zvládnete levou zadní