uvařil 27. 7. 2014 13:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2014 13:43
sušená bazalka, sýr niva, vejce, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, petrželka sušená, květák, smetana na vaření, pórek, pepř
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky