uvařila 1. 6. 2010 13:52
nakonec jsem přidala cibulku a okurku ... máme krásně hustou a žluťoučkou tatarku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2010 13:52
nakonec jsem přidala cibulku a okurku ... máme krásně hustou a žluťoučkou tatarku
olej, vejce, hořčice, cukr, ocet, sůl, pepř mletý, okurky sterilované, cibule
Přidáno před 42 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Cibulová omáčka 5x jinak: Klasická M. D. Rettigové, ošizená bez vývaru, luxusní s jehněčím nebo ta podle Jamieho Olivera
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích