uvařila 26. 4. 2022 12:25
Frankfurtská polévka podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 4. 2022 12:25
Frankfurtská polévka podle Magdaleny Dobromily Rettigové
sádlo, cibule, mrkev, celer, česnek, mouka polohrubá, vývar hovězí, párky frankfurtské, pepř mletý, ořech muškátový, sůl, petrželka, krutony
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Smažení: Jak správně na tento druh úpravy pokrmů? S tipy od Zdeňka Pohlreicha to bude hračka