uvařil 14. 2. 2010 15:26
Hovězí pečeně na tymiánu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 2. 2010 15:26
Hovězí pečeně na tymiánu
hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
10 nejlepších dárků pro gurmety: Vaječňák na lžičku, chalupářskou kuchařku nebo online kurz vaření kulinární nadšenci ocení
Kečup, sugo nebo passata… Vyznáte se v nejznámějších rajčatových omáčkách?
Vaření v pomalém hrnci se vyplatí: Elektrická trouba je zhruba 4x dražší, indukce 9x a plyn až 10x