uvařila 3. 7. 2011 21:50
zákusek jak má být
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 7. 2011 21:50
zákusek jak má být
vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Javorový sirup je sladký, přesto zdravý. Objevil ho indiánský náčelník máchající sekerkou
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?