uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2009 12:05
Po vychladnutí smaženého kapra vládáme do sklenice a zalejeme nálevem.
kapr, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, cibule, ocet, voda, cukr, sůl, pepř celý, bobkový list,
Přidáno před 50 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Cukroví z cukrovinek: Pracny z tatranek, margotková kolečka nebo kávová kolečka s kofilovým krémem chutnají božsky