uvařila 18. 1. 2013 10:38
Postup přípravy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2013 10:38
Postup přípravy
řízky, sůl, pepř, tuk, cibule, mouka hladká, protlak rajčatový, hořčice, česnek, bujón, slanina, zelí kysané, pepř, brambory, kapie červená, párky
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Triky supermarketů vás donutí utratit víc peněz. Dejte si pozor na košíky, vůni i zboží v uličkách
Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou