uvařila 10. 8. 2010 11:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2010 11:55
stehno kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, tymián, majoránka, máslo, olej olivový, sůl
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Dejte si sendvič s pastrami! Speciálně naložené maso má původ v rumunské kuchyni
Klasický okurkový salát podle ČSN: Typickou sladkokyselou chuť zajistí správný poměr vody, octa a cukru
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou