uvařil 29. 1. 2010 21:10
Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 1. 2010 21:10
Kuřecí nudle Tandoori masala s hlívou a pórkem
prsa kuřecí, koření tandoori masalo, olej olivový, sůl, pepř, hlíva ústřičná, pórek
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek