uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
kuřecí stehenní řízky, strouhanka, mléko, mouka hladká, česnek, prášek do pečiva, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, petrželka zelená, pepř mletý, sůl, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Triky supermarketů vás donutí utratit víc peněz. Dejte si pozor na košíky, vůni i zboží v uličkách
Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou