uvařila 31. 3. 2014 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 3. 2014 12:42
vejce, cukr třtinový, extrakt vanilkový, likér vaječný, olej, mouka polohrubá, solamyl, prášek do pečiva, jahody, čokoládový cremé olé, mléko, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, tyčinka ledové kaštany, smetana ke šlehání, zdobení čokoládové, kokos strouhaný
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Jak poznat čerstvého kapra a který kus je ten nejchutnější? Na velikosti záleží!
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil