uvařila 12. 5. 2013 14:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 5. 2013 14:51
vejce, cukr třtinový, extrakt vanilkový, likér vaječný, olej, mouka polohrubá, solamyl, prášek do pečiva, jahody, čokoládový cremé olé, mléko, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, tyčinka ledové kaštany, smetana ke šlehání, zdobení čokoládové, kokos strouhaný
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor