uvařila 22. 11. 2010 15:38
Marinovaná krůtí prsa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2010 15:38
Marinovaná krůtí prsa
prsa krůtí, olej, cibule, pepř bílý mletý, feferonka, omáčka sojová, omáčka chilli, chilli paprika čerstvá, koření chilli, česnek, zázvor čerstvý, kečup sladký, křen, ocet jablečný, škrob kukuřičný
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Bramborové placky jako od babičky: Jaký je ideální poměr brambor a mouky?
Kokosová kolečka: Cukroví se rozplývá na jazyku, krásně voní kokosem a pro správný tvar ani nemusíte použít strojek