uvařila 7. 11. 2012 23:42
ošatka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2012 23:42
ošatka
mouka hladká pšeničná, mouka žitná, ocet, sůl, droždí čerstvé, kmín celý, voda
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 6. 2024 11:21
Přidáno 13. 6. 2024 11:00
Přidáno 13. 6. 2024 10:11
Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě