uvařil 3. 3. 2016 14:37
Povidlová omáčka s uzeným masem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 3. 2016 14:37
Povidlová omáčka s uzeným masem
povidla švestková, kůra citronová, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, sůl, cukr, skořice, perník strouhaný, maso uzené, knedlík bramborový
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Pivo v misce nebo pečená toulavá kočka: Středověký jídelníček chudých byl noční můra
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka