uvařila 30. 7. 2012 19:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 7. 2012 19:47
mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, kakao holandské, koření do perníku, sůl, olej olivový extra virgin, cukr přírodní, vejce, extrakt vanilkový, cuketa strouhaná, ořechy lískové, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Sezona dýní je v plném proudu. Přinášíme stručný manuál sklízení, nakupování i skladování této podzimní zeleniny