uvařila 2. 9. 2014 22:16
Půlky dýně připravené do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 22:16
Půlky dýně připravené do trouby
mouka hladká, mouka celozrnná, vejce, tuk, cukr krystal, voda, kypřící prášek do pečiva, sůl, dýně hokkaido, cukr krystal, med, vejce, žloutek, tvaroh polotučný, skořice mletá, sůl, zázvor mletý, ořech muškátový, koření nové koření, koření hřebíček, olej, rozinky, rum
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 9. 6. 2024 14:55
Jestli chcete opravdu poctivou šunku, sáhněte po vyzkoušené metodě našich babiček
Dokonalé cukroví bez lepku: Vláčné pracny, voňavé linecké i kořeněné perníčky chutnají božsky a skoro jako ty „pravé“
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali