uvařila 18. 3. 2014 14:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2014 14:11
rukola, cibule, česnek, brambory, máslo, smetana ke šlehání, vývar kuřecí, parmazán, rohlík, sůl, pepř, koření provensálské
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchaný velikonoční mazanec? Pomůže zadělání těsta omládkem
VIDEO: Jak probíhal křest našich video kuchařek? Podívejte se, co přáli kmotři Josef Maršálek, Besky nebo Tereza Bebarová!