uvařila 20. 11. 2014 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2014 13:54
cibule šalotka, rajče cherry, brambory, petrželka hladkolistá, tymián, česnek, olej, sůl, pepř
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 6. 2024 16:27
Karel Gott byl gurmán: Sám připravoval tatarák ochucený koňakem, za dobrou „čínou“ jezdil za Prahu a miloval vídeňský řízek s jemnou kaší
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
V domácím jogurtovači připravíte skvělé jogurty za pár korun. Podle čeho vyberete vhodný přístroj?