uvařila 12. 1. 2009 15:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2009 15:55
kuře, jablko, víno bílé, olej olivový, petrželka zelená, sádlo vepřové, skořice mletá, česnek, pepř, sůl, švestky sušené
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Byliny v kuchyni: Při angíně či nevolnosti - jedině čaj ze šalvěje!
Keříčkové fazolky se hodí pro každý záhonek. Nejsou náročné na pěstování a zralost poznáte podle rozlomení lusků