uvařila 22. 2. 2012 17:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2012 17:17
jogurt bílý, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, olej, kakao, mléko, džem meruňkový, krém pudinkový, marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky), marcipánová modelovací hmota, potravinářské barvivo gelové
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu