uvařil 2. 10. 2010 14:17
Dortík čtyřicítka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 10. 2010 14:17
Dortík čtyřicítka
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hrubá, voda, ořechy lískové, kůra citronová, prášek do pečiva, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, máslo, rum, tuk, mouka hrubá, marmeláda rybízová, poleva čokoládová, ořechy, kakao granko, kokos, zdobení cukrářské, zdobení
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Vaječný koňak popíjeli angličtí mniši už ve 13. století. Připravoval se z mléka s rumem a přidávaly se do něj fíky