uvařila 9. 2. 2013 16:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2013 16:48
mouka polohrubá, cukr, olej, vejce, cukr vanilkový, kypřící prášek do pečiva, kakao, mléko, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, cukr, pudink vanilkový, rozinky, mléko, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 41 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek