uvařila 23. 12. 2011 23:01
po dušení a chvíli pod grilem...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 12. 2011 23:01
po dušení a chvíli pod grilem...
stehno kuřecí, cibule, česnek, tymián, víno bílé, fazole bílé, nať petrželová, sůl, pepř mletý, víno, šťáva citronová, olej
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Probuďte svou kreativitu! Snadný způsob, jak doma vyrobit máslo s příchutí
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?
Bleskový chleba z pánve pane in padella: Jednoduché italské pečivo připravíte do půl hodiny a výborně se hodí na sendviče