uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
mouka hladká, droždí čerstvé, mléko, cukr, sůl, vejce, kůra citronová, máslo, mák mletý, mléko, cukr, mandle sekané, kůra pomerančová kandovaná, rozinky v rumu, máslo, cukr moučkový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jak využít úrodu višní? Vyrobte omamně voňavý likér, pralinky nebo výborný sós k sýrům