uvařila 1. 7. 2011 12:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 7. 2011 12:10
maso vepřové, cibule, slanina anglická, krkovice uzená, česnek, strouhanka, olej, mouka hladká, vývar masový, pažitka, petrželka, pepř mletý, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Knäckebrot vznikl jako "chleba pro chudé". Je základní potravina dietářů opravdu dietní?
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky