uvařila 8. 1. 2012 15:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2012 15:48
líčka vepřová, sůl, pepř bílý mletý, olej, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, pórek, protlak rajčatový, tymián, rozmarýn čerstvý, jalovec, víno červené suché, vývar masový, mouka hladká
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 6. 2024 16:27
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
Sezona chřestu začíná! Uvařte si jej třeba jako hrášek podle receptu od M. D. Rettigové